DJ SERVICE ZWOLLE
100% dansgarantie volgens uw uitgangspunten!

ONS TEAM

 


Ons team

Fernand

Fernand

Organisator/DJ met 26 jaren ervaring in de muziekbranche voor het organiseren van muziekentertainment. In overleg met u bepalen we de dienstverlening voor een TOP feest!

Bij de meeste optredens ben ik zelf de DJ, maar aangezien er veel optredens plaats vinden op dezelfde datum heb ik een aantal uitstekende collega's, die samen met mij onze passie voor muziek willen uitstralen. Het voordeel van meerdere DJ's is, dat we meerdere feesten op een avond kunnen verzorgen.

Jeroen

Jeroen

DJ Jeroen heeft genoeg ervaring om sfeer en gezelligheid te creëren voor een te gek feest volgens de afgesproken uitgangspunten.

Heeft veel ervaring opgedaan met huwelijksfeesten en verjaardagsfeesten door mee te gaan met DJ Fernand van Lieverst Sound.

Asuro

Asuro

DJ Fabian begon in 2010 op een DJ-school. Ervaring heeft hij opgedaan bij schoolfeesten en clubs. In 2014 deed hij mee met een DJ contest, waar hij tweede van Nederland werd. De perfecte allround DJ voor uw muziekfeest.

Albert

Albert

DJ Albert heeft ervaring opgedaan in de vroegere discotheek de X-ray in Zwolle. Met het grootste gemak mixed hij de nummers in elkaar over voor een grandioos dansfeest.

Muziek uit de jaren 70/80/90 is zijn specialiteit!

Stein

Stein

Geluidstechnicus Stein heeft oneindig veel het geluid ingemixed voor artiesten in de regio. Hij weet dan ook als geen ander wat er allemaal nodig is voor perfect staalje geluid!

Een geluidstechnicus is de persoon die er verantwoordelijk voor is dat een geluidssysteem bij een optreden van een zanger/zangeres of band ingeregeld wordt.

Aleid

Aleid

Assistent geluidstechnicus/DJ Is de rechterhand van Stein als het gaat om het verzorgen van het geluid op TOP niveau.

In pauzes van artiesten is hij de DJ voor achtergrondmuziek. Als DJ voor het Nederlandstalige lied is hij de perfecte man!

Hessel

Hessel

DJ Hessel, inmiddels 20 jaar jong, en al zo’n 6 jaar actief binnen de dance-scene. Hij is uitgegroeid tot enthousiaste, nieuwsgierige en gedreven dj. Tot op heden heeft hij zijn draaikunsten al mogen vertonen op vele verschillende locaties en evenementen. Hierbij kunnen we denken aan: Uitgaanscentrum City Lido in Groenlo, Café Pico in Zutphen, Zunshine in het Koelhuis te Zutphen, Le Boulevard in Zutphen, Danscafé Timeless in Zwolle, Poppodium Hedon in Zwolle, school/examenfeesten, verjaardagen, bruiloften en nog vele andere locaties en evenementen.

Door een juiste mix van verschillende house genres te combineren zorgt hij bij vele verschillende doelgroepen voor de gewenste sfeer. Zo weet hij zich prima te vinden in de classics, moombahton, clubhouse en latinhouse, maar weet hij zeker ook hoe het is om een zaal helemaal uit hun dak te laten gaan door middel van de juiste house in combinatie met wat electro en een snufje trap muziek.