GENRE MUZIEK BEPALEN MET LIEVERST SOUND


Een grandioos muziekfeest vol sfeer en gezelligheid met de muziek die je graag wilt horen.

De avond verloopt zoals we samen zijn overeengekomen. In de vorm van een opdrachtbevestiging laat ik niets aan het toeval over. 

Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk!Ook het volume van de muziek ligt in jouw handen.

Ik vind het belangrijk dat je aangeeft op welke manier je het feest graag georganiseerd ziet. Met alles wat er op een avond ter sprake kan komen sta ik open voor het geven advies! Ik let op uw muziekkeuze, maar ook het genre aan muziek waar de voorkeur naar uitgaat.

DJ FER van Lieverst Sound heeft ruime ervaring met het verzorgen van alle muziekgenres voor de jongere- en oudere jeugd. Zo zal er een feilloos contact zijn tussen DJ en publiek.

U kunt zelfs een lijst met verzoeknummers aanleveren, die u absoluut niet wilt missen!


Muziek & meer

Iedereen heeft zijn favorite stijl en nummer.  Op een trouwfeest heb je meestal een sterk gedifferentieerd publiek. De kunst en uitdaging ligt erin om iedereen een leuke avond te bezorgen.

Niets zo bevredigend dan “niet-dansers” te laten ontpoppen tot “Dancing Kings/Queens” die niet zouden misstaan bij “Sterren Op De Dansvloer”.

Om alles in goede banen te kunnen leiden, selecteer ik uit een zeer breed repertoire.  Gaande van gouden klassiekers tot hedendaagse topplaten in ieder bekend genre. Ik blijf ook geen 30 minuten in 1 muziekstijl steken, maar zorg voor een vloeiende, gevarieerde mix waar iedereen zich in kan vinden.


Playlist & Verzoeknummers

Op voorhand vraag ik steeds naar een summier lijstje met nummers die jullie steengoed vinden. Hierdoor kan ik me een goed beeld vormen van jullie muzikale voorkeur. Ik zet deze nummers dan ook in een aparte lijst, die ik gedurende de avond raadpleeg zodat er op jullie favoriete nummers getwist kan worden.

Tijdens het dansfeest worden regelmatig verzoeknummers aangevraagd. Ik probeer deze dan ook zo snel mogelijk in te passen in mijn DJ-set. Hierbij wordt wel telkens de afweging gemaakt ‘wanneer en kan dit überhaupt wel?’. Wanneer Frans Bauer in vol feestgedruis “The Tsunami’ komt aanvragen, moet je hier voorzichtig mee omgaan. Gelukkig betreft het in 99,9% van de gevallen om nummers die je wél kan inpassen.


Openingsdans

Een tegelplakker of een ingestudeerd nummer.  Indien jullie een op-maat-gemaakte openingsdans/mix wensen, kunnen jullie eveneens bij mij terecht. Regelmatig vragen koppels me op een mini-mix te maken of hun gekozen slow(s) wat “in te korten”.

Klik op bovenstaande foto om een voorbeeld te bekijken/beluisteren.


Sketches & dessert

Bij voorkeur wordt het dessert opgediend voor de openingsdans om de simpele reden dat het feest niet nodeloos onderbroken wordt. Hetzelfde geldt voor bedankjes, sketches, … Ik voorzie trouwens op verzoek een kabel om een iPod, laptop, … aan te sluiten op mijn installatie.