LIEVERST SOUND ZWOLLE
 
100% dansgarantie volgens uw uitgangspunten!

DJ FER

DJ FER is vanaf zijn jeugdjaren continue met muziek bezig. Het idee ontstond al snel om in de regio van Arnhem waar ik destijds woonachtig was optredens te verzorgen voor dansfeesten. Dit werd steeds leuker en ik combineerde dat met geluidstechnicus Cor van Eiland Muziek in Arnhem waar wij ook het geluid verzorgde voor bands op de Korenmarkt. De Square Cats in die tijd vonden wij fantastisch om van geluid te voorzien! 

Mijn vrouw/vriendin Gilda kwam in beeld en dat was een goede reden om te verhuizen naar Zwolle, waar ik nu inmiddels 19 jaren met veel plezier woonachtig ben.

Inmiddels ben ik aardig ingeburgerd in Zwolle en zijn er al heel wat feesten de revue gepasseerd. Graag wil ik mij dan ook richten als het gaat om dienstverlening in de regio van Zwolle. Naamsbekendheid heb ik inmiddels gecreëerd in deze regio als betrouwbare DJ, die van een feest ook een echt feest kan maken! De recensies van opdrachtgevers zijn daarom dan ook vermeld op mijn site, waarin aangegeven wordt welke DJ je op je feest kunt verwachten.


JOUW UITGANGSPUNTEN VIND IK BELANGRIJK! 

DJ FER is een allround diskjockey en verzorgt de muziek op basis van jouw uitgangspunten! Alle genres aan muziek zijn op de bewuste avond van het muziekfeest in bezit! Inspelen op onverwachte situaties op de betreffende avond is ook geen probleem. Flexibiliteit en inspelen op de vraag zijn voor mij de sleutelwoorden tot succes! Het is wel van belang dat je aangeeft wanneer jouw feest een succes zal zijn, zodat ik perfect kan inspelen wat er van mij wordt verwacht. Tenslotte heeft ieder individu het perfecte feest voor ogen.

In de loop der jaren realiseerde ik me steeds meer dat een DJ er niet voor zichzelf staat, maar het gaat honderd procent om de mensen, wat zij willen. Een goede DJ leest het publiek en weet wat het publiek wil. Een hele goede DJ weet zelfs wat het publiek niet eens weet wat het wel.

Indien gewenst kan in overleg altijd langer gedraaid worden tegen meerprijs.


Mijn opdrachtgevers aan het woord

Goedemorgen,
Nog bedankt voor jullie optreden zaterdag, het was een leuk feest mede dankzij jullie.
Nogmaals bedankt.


Topfeestje! De sfeer was perfect!
Bedankt Fernand!

Ge-wel-dig feest gehad met Lieverst achter de knoppen.
Op een gegeven moment stonden de mensen zelfs op de tafel!
De uitgekiende muzieksamenstelling wist uitstekend de sfeer erin te krijgen  en te houden. De openingsdans en slotdans van de avond waren voor ons ook bijzondere momenten. Een dag om nooit te vergeten en van vele gasten ook de reactie gehad dat dit het leukste bruiloftsfeest was dat ze in tijden meegemaakt hadden.
Super!!! Hartstikke bedankt!!

Jonathan Beekman
09-10-17 11:55:29

Benny Okken
25-09-17 09:14:47

Marc & Antoinette                                                 12.10.10 16:46


MEER RECENSIES  

Kennismaken?

Kennismaken met LIEVERST SOUND? Ik ga graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek om de uitgangspunten en de mogelijkheden gedetailleerd door te nemen. Op basis van dit gesprek kunnen wij de juiste match maken. Wil je een beter idee krijgen van onze shows? Vul ons contactformulier in en ik plan jullie graag in voor een kennismakingsgesprek.


  • Je bent zeker van een gezellig en sfeervol Feest
  • Allround DJ met een brede muziekkennis
  • Ik verzorg de muziek op jouw verjaardagsfeest voor een vast bedrag
  • Bij Lieverst Sound geldt afspraak is afspraak
  • Er zijn nadien geen bijkomende kosten
  • Ik draai de muziek die je wenst
  • 27 jaren ervaring als DJ
  • Professioneel licht en geluid
  • De afspraken worden omschreven in een opdrachtbevestiging.
  • Je kunt een playlist op voorhand opmaken