DJ SERVICE ZWOLLE
100% dansgarantie volgens uw uitgangspunten!

DJ VERJAARDAG

Een verjaardagsfeest met de beste muziek gebracht door een DJ, die luistert naar uw muziekvoorkeur!


Goede muziek, een gezellige sfeer en iedereen op de dansvloer, dat is het motto van DJ Fernand Lieverst.
Hij brengt u een verjaardagsfeest waar men nog lang zal over napraten.

Wil je met een thema werken zoals disco of foute party tijdens uw verjaardag? Alles kan in overleg!

Dj Verjaardagsfeest met Luxe uitstraling

Uw verjaardagsfeest draaien we met een professionele luxe uitstraling, dat zorgt voor extra sfeer, de installatie is een echte eye catcher. De led verlichte DJ Booth en de andere led effecten samen met de muziek van Dj Fernand maken uw feest tot een geslaagd geheel.


Wij brengen een spetterende party

Plaatjes draaien kan iedereen, maar de mensen laten dansen dat is een kunst op zich, iets waar Dj Fernand thuis in is. Door zijn jarenlange ervaring als  DJ op verjaardagsfeesten voelt Fernand meteen aan wat de mensen willen, waarop ze dansen en waarop niet. Hij is al 26 jaren professioneel met muziek bezig.


Dj Verjaardagsfeest muziek

De muziek op uw feest kan een mix zijn van de beste hits van vandaag tot de beste classics van vroeger. Dj Fernand beschikt over alle muziek bij 70’s, 80’s, 90’s, hedendaagse muziek, foute muziek, rock, retro house, r&b, tot de nieuwste muziek uit de TOP40.


Speel DJ en kies de muziek zelf op uw verjaardagsfeest

Bij ons kiest u de muziek zelf, wij draaien uw favoriete nummers en zorgen ervoor dat iedereen zich amuseert en kan dansen. Nadat u beslist om Dj Fernand te boeken contacteren wij u om de muziekstijl te bespreken, welke muziek je wél en juist niet wilt horen op uw verjaardagsfeest, Het is mogelijk een playlist te maken, zodat DJ Fernand weet wat hij mag draaien tijdens het feest.

Als Disc Jockey is Fernand je persoonlijke verjaardag DJ tijdens uw feest. De genodigden mogen als u dat wilt ook plaatjes aanvragen, u vraagt de verzoeknummers en de Verjaardag DJ draait!


Prijzen

Ik werk met 5 varianten aan dienstverlening. Onder de kop "DJ DIENSTEN" zijn er verschillende varianten met prijsopgave te bekijken.

In de prijs zit een professionele geluids- en licht installatie en DJ Fernand inbegrepen. Wij beginnen meestal te draaien vanaf 20:00 uur, maar dat mag natuurlijk eerder of later plaatsvinden.


Dj verjaardagsfeest info

De Dj met 26 jaar ervaring in het verzorgen van muziek op verjaardagsfeesten, party’s , fuiven en andere feesten. Stijlvol en Professioneel Dj. Steeds zorgt Dj Fernand voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. Zijn troef is ambiance verzekerd! Fernand kijkt naar het publiek en speelt in op hun smaak. Zo maakt Dj Fernand van elk feest een absoluut succes.


Waarom kiezen voor een verjaardagsfeest Dj?

  • Je bent zeker van een gezellig en sfeervol Feest
  • Allround DJ met een breede muziek kennis
  • Ik verzorg de muziek op uw verjaardagsfeest voor een vast bedrag
  • Bij Lieverst Sound hoeft u geen extra uren te betalen
  • Er zijn nadien geen bijkomende kosten
  • Wij draaien de muziek die u wenst
  • 27 jaren ervaring als DJ
  • Professioneel licht en geluid
  • De afspraken worden schriftelijk bevestigd
  • U kan een playlist op voorhand opmaken


Dj verjaardagsfeest maakt uw feest

Kiezen voor Dj Fernand op uw verjaardagsfeest is kiezen voor ervaring. Hij zorgt voor een avond met de beste muziek, zodat iedereen kan dansen. Een feest wordt gemaakt of gekraakt. Wij maken uw feest. Wij zorgen voor een verjaardagsfeest op maat! Als u besluit met ons samen te werken bespreekt de verjaardagsfeest DJ het volledige feest en de muziekkeuze, je kan meegeven welke muziek jullie willen horen, welke platen mogen gedraaid worden en welke niet…


Een geslaagd verjaardagsfeest, party of fuif begint bij het uitkiezen van een ervaren professionele Dj!
Een verjaardagsfeest geef je niet elke dag. Vier uw feest met Dj Fernand als Dj , dan bent u zeker van een Top feest.
Of het nu om 16 de, 18 de, 20 ste, 30 ste of andere bijzondere leeftijd gaat.
Fernand zal zorgen voor de beste muziek! Lieverst Sound verzorgt uw feest als Dj een all-in prijs.

 

 

 

Een professionele Dj op uw verjaardagsfeest?

De discobooth verlichting is een van de belangrijkste onderdelen bij de organisatie van een verjaardag. Naast de juiste muziekkeuze is het leuk een professionele installatie te hebben op uw feest. Wij draaien uw verjaardagsfeest met een unieke discobooth,  2 LED pars van 4 lampen en verschillende LED effecten zorgen voor een sfeervolle uitstraling.

Basic is niet genoeg, bij ons kun je ook kiezen voor een luxere variant. Voor als uw verjaardagsfeest iets meer mag zijn! De led verlichte dj booth en bijhorende led effecten zorgen voor een speciale sfeer op uw verjaardagsfeest.