LIEVERST SOUND ZWOLLE
 
100% dansgarantie volgens uw uitgangspunten!

78 RECENSIES


RECENSIES


DJ HUWELIJKSFEEST

1-, 2-, 5-, 12,5-, 25-, 40-, 50- of 60 jarig Huwelijksfeest!


De keuze van de DJ heeft een groot aandeel in het slagen van jullie Huwelijksfeest. Indien jullie mij reeds aan het werk gehoord hebben of via via aan mijn gegevens zijn geraakt, kunnen jullie zich al min of meer een beeld vormen.

Indien dit niet het geval is … ik post af en toe een filmpje op mijn Facebook pagina van een party. Het geeft een indicatie … pin jullie hier echter niet op vast.  Ieder feest heeft zijn eigen publiek, waar ik gretig op inspeel.

Een wondermooie dag afsluiten met lekkere muziek, waar zowel jong als oud zich uitstekend in kunnen vinden. Ik zorg mee voor de goede party-feeling bij jullie gasten.


  Mijn opdrachtgevers aan het woord

Wij hebben een top feest gehad op onze bruiloft! Mede dankzij dj Ferdinand en zijn team. Deze dj wist precies de juiste muziek te draaien om de dansvloer op gang te houden. De communicatie vooraf was ook super. Lieverest Sound is een aanrader!
Lieverst Sound bedankt voor de geweldige muzikale bijdrage aan het Apres ski feest bij de Poppe in Markelo ter ere van ons 12.5 jarig huwelijks jubileum.
Wij en de gasten hebben een gezellige sfeervolle avond gehad en er is volop gedanst. Het sneeuwkanon was ook super!
Wij hebben genoten van een onvergetelijke avond!

Harry, Rita, Lisanne & Thijs Ebrecht

Hee hoi!

We hebben een fantastische dag gehad en een fantastisch feest gehad!

Tijdje terug hebben we filmpjes gezien van mensen die stukken hadden gefilmd en het was ontzettend leuk!

echt goede muziek! Super bedankt voor alles!!

En wij zullen je echt aanraden op t moment dat iemand een dj nodig heeft! ????

Wellicht zien we elkaar nog eens op een ander feestje! 

Groetjes en veel liefs

Arjan & Leonie Faber

George en Sanne                                               16.11.17

Harry, Rita, Lisanne en Thijs
30.12.17 

Arjan en Leonie
03.01.18


MEER RECENSIES
Voor we zover zijn, dienen een aantal afspraken gemaakt te zijn.  Dit kan in een eerste fase per e-mail, op een later tijdstip tijdens een informeel gesprek.  Hierbij kan ik verder afleiden wat uw wensen en verwachtingen zijn en leggen we samen de muzikale omkadering vast. Indien jullie hier nog geen idee over hebben, dan deel ik graag mijn ervaring.

Vanzelfsprekende onderwerpen zoals openingsdans, muziek dessert, favoriete muziekgenres, … aan bod. Maar ook het verloop van de avond zelf, inrichting van de feestzaal, achtergrondmuziek tijdens het eten, ontvangst gasten… wordt besproken.


Tijdens het feest zelf “lees” ik de dansvloer en gebruik mijn DJ-ervaring om er voor iedereen een leuke avond van te maken. Verzoeknummers tijdens de avond zelf zijn uiteraard geen enkel probleem. In overleg wordt het samen bepaald.


In januari 2018 worden er veel boekingen gedaan.

Zorg dat je op tijd bent, zodat ik je geen "nee" hoef te verkopen!