DJ SERVICE ZWOLLE
100% dansgarantie volgens uw uitgangspunten!

DJ HUWELIJKSFEEST


1-, 2-, 5-, 12,5-, 25-, 40-, 50- of 60 jarig Huwelijksfeest!


De keuze van de DJ heeft een groot aandeel in het slagen van jullie Huwelijksfeest. Indien jullie mij reeds aan het werk gehoord hebben of via via aan mijn gegevens zijn geraakt, kunnen jullie zich al min of meer een beeld vormen.

Indien dit niet het geval is … ik post af en toe een filmpje op mijn Facebook pagina van een party. Het geeft een indicatie … pin jullie hier echter niet op vast.  Ieder feest heeft zijn eigen publiek, waar ik gretig op inspeel.

Een wondermooie dag afsluiten met lekkere muziek, waar zowel jong als oud zich uitstekend in kunnen vinden. Ik zorg mee voor de goede party-feeling bij uw gasten.

Voor we zover zijn, dienen een aantal afspraken gemaakt te zijn.  Dit kan in een eerste fase per e-mail, op een later tijdstip tijdens een informeel gesprek.  Hierbij kan ik verder afleiden wat uw wensen en verwachtingen zijn en leggen we samen de muzikale omkadering vast. Indien u hier nog geen idee over heeft, dan deel ik graag mijn ervaring.

Vanzelfsprekende onderwerpen zoals openingsdans, muziek dessert, favoriete muziekgenres, … aan bod. Maar ook het verloop van de avond zelf, inrichting van de feestzaal, achtergrondmuziek tijdens het eten, ontvangst gasten… wordt besproken.


Tijdens het feest zelf “lees” ik de dansvloer en gebruik mijn DJ-ervaring om er voor iedereen een leuke avond van te maken. Verzoeknummers tijdens de avond zelf zijn uiteraard geen enkel probleem. In overleg wordt het samen bepaald.


In januari 2018 worden er veel boekingen gereserveerd.

Zorg dat u op tijd bent, zodat we u geen "nee" hoeven te verkopen!