DJ SERVICE ZWOLLE
100% dansgarantie volgens uw uitgangspunten!

DJ DIENSTEN EVENEMENTENBUREAU ZWOLLE

 

Bij een evenement organiseren komt best wel veel kijken. Er zijn verschillende zaken waar u rekening mee moet houden.

Bent u van plan om een muziekevenement te organiseren, dan bent u bij evenementenbureau Lieverst Sound Zwolle aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag met het uitdenken en organiseren van uw evenement.

Wij plannen graag met u een gesprek om te ervaren of we elkaar van dienst kunnen zijn.

Evenementen verzorgen wij voor:

Jubilea van verenigingen

Koningsdag

Stratenfestival

Optredens op de camping

Braderie


DISKJOCKEY (DJ)

KERSTBORREL EN NIEUWJAARSRECEPTIE


De Kerstborrel en Nieuwjaarsreceptie zijn jaarlijks terugkerende momenten om te vieren met uw collega's, familie, vrienden en kennissen. Lieverst Sound biedt alles voor een geslaagde kerstborrel en nieuwjaarsreceptie. 

Uiteraard leveren we ook diverse Geluid & Licht toepassingen (zoals draadloze microfoons voor toespraken en LED verlichting voor het sfeervol verlichten van de locatie). Verder bieden we prachtig Meubilair zoals een LED verlichte discobooth.We helpen u graag persoonlijk verder bij de juiste invulling van uw kerstborrel en nieuwjaarsreceptie. Dit kan natuurlijk telefonisch of per e-mail. Indien gewenst kunnen we ook bij u langskomen of elkaar treffen op de beoogde feestlocatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte!


Kids DJ Sinterklaas en Piet


Een opwarmshow voor de komst van Sint

In de Kids-dj Sinterklaashow zitten leuke en spannende onderdelen waarbij kids (en ouders) echt wel moeten meedoen! Wie kan er het beste schudden met zijn billen? Wie is de coolste pappa en de zwoelste mamma in de zaal? Door het leuke script in de show worden kinderen opgewarmd voor de komst van Sinterklaas.Sinterklaas MET DJ Piet

De Kids-dj heeft goede contacten met Sint en zijn Pieten. Wil je dat de Kids-dj zorgt dat Sint komt? Dat kan. Hij regelt het voor jullie. Dan weet je zeker dat de echte Sinterklaas langs komt.

Ook wij kunnen een Sinterklaas en Pieten voor u regelen!

 

Inmiddels hebben we concrete plannen om een samenwerking aan te gaan met een cateringbedrijf die zich inmiddels in de regio van zwolle heeft bewezen een uitmuntende cateraar te zijn! Informatie volgt op korte termijn.