DJ SERVICE ZWOLLE
100% dansgarantie volgens uw uitgangspunten!

DISKJOCKEY DJ BRUILOFT

De DJ Bruiloft voor een geslaagd dansfeest!


Van plan om in het huwelijksbootje te stappen? 

Bij de organisatie van de allermooiste dag van jullie leven hoort ook een dj boeken voor uw feest. Zoeken jullie een allround entertainer die zorgt voor de juiste sfeer en van de dansavond een onvergetelijk dansfeest maakt waar nog jaren over gesproken zal worden? Dan zit je bij Lieverst Sound goed. U kan DJ Fernand Lieverst boeken, één van de meest gevraagde Trouwfeest DJ’s van Zwolle.

 • Professionele DJ
 • 26 jaren ervaring als Feest DJ
 • Gratis gesprek voor aanvang van het feest
 • Altijd een geslaagd feest
 • Tevreden klanten

DJ Trouwfeest, huwelijksfeest boeken

Trouwen en feesten in stijl! Daar staat bruiloft DJ Fernand voor, zijn moderne discobooth met exclusieve lichtshow, zijn muziekkeuze en ervaring zorgt voor de nodige sfeer en ambiance op de dansvloer. Muziek is al meer dan 27 jaren de passie van Fernand en dat merk je aan zijn manier van draaien! Hij brengt iedereen aan het dansen en daar gaat het vaak om bij een trouwfeest.

Tijdens een persoonlijk gesprek voor aanvang van het feest bespreekt Fernand jullie wensen en muziekkeuze. Jullie mogen zelf een deel van de muziek kiezen en zelfs een lijstje maken met muziek die jullie graag willen horen tijdens het feest. Fernand zal jullie stijl in een verrassende mix brengen en zorgen voor de juiste sfeer tijdens de feestavond.

Zeer ervaren DJ Trouwfeest

DJ Fernand beschikt over meer dan 27 jaren DJ ervaring In de jaren 90  was hij ook DJ in heel wat discotheken en danscafé’s aangevuld met het draaien van feesten met eigen apparatuur. Hij beschikt over alle muziek van 70’s, 80’s, 90’s, disco, fout, Nederlandstalig, tot de nieuwste hits van vandaag.  DJ Fernand boeken is de garantie voor een trouwfeest waarvan jullie al die tijd hebben gedroomd! Naast zijn jaren ervaring brengt Fernand jullie een feest op maat. Ieder koppel mag zijn muzikale wensen doorgeven en zelfs een lijstje maken van de nummers die DJ Fernand zeker moet draaien op het dansfeest.

Geen enkel feest is bij Fernand hetzelfde, omdat iedereen toch een andere muziekmaak heeft.

Feestavond met een stijlvol discomeubel


DRIVE IN SHOW "WHITE EDITION" (€ 395,-)!

 


DRIVE IN SHOW "WHITE EDITION DE LUXE" (€ 525,-)!


 • Allround DJ Fernand Lieverst 
 • Zeer uitgebreide muziek collectie
 • Professionele geluidsinstallatie tot 400 personen
 • Sfeervolle led verlIchte DJ Booth
 • Uitgebreide lichtset, verschillende LED effecten
 • Persoonlijk gesprek ruim voor aanvang van het feest
 • All-in prijzen van dienstverlening staan vermeld op de pagina "DJ diensten"


Uw Trouw- of huwelijksfeest met een professionele  DJ

Wij zijn overtuigd van onze professionele manier van werken die van toepassing is op uw wensen en behoeften. Indien u beslist om Fernand te boeken, wordt er een opdrachtbevestiging gemaakt. Voor elk feest werken we met een overeenkomst U bent dan zeker van de DJ boeking. Dit jaar alleen kregen we meer dan 10 telefoons van mensen die enkele dagen voor het feest plots zonder DJ zaten. Bij Lieverst Sound gebeurd dit niet. We hebben steeds een vervanger klaar voor mocht er wegens omstandigheden toch iets gebeuren op uw bruiloft.

Vrijblijvend gesprek en persoonlijke werkwijze

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke werkwijze. Dit betekent dat u bij ons een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek heeft, waarbij wij al jullie wensen bespreken. Denk hierbij aan muziekwensen en wensen met betrekking tot avondprogramma en tot de uitstraling van de show. Tijdens dit gesprek delen we graag onze eerdere ervaringen en voorzien we jullie graag van tips en nieuwe inspiraties. Door dit kennismakingsgesprek komen zowel jullie als wij niet voor verassingen te staan op de grote dag! 

 

Gefeliciteerd met uw TROUWDATUM!

De muziek op uw feestavond bepaalt voor een groot deel de sfeer en de gezelligheid voor succes! Met meer dan 27 jaren ervaring in de branche weten wij in overleg met u er een spetterend feest van te maken waar u met plezier op terug zult kijken.

Wij organiseren geen demo-dagen, maar u kunt bij ons live komen kijken om de sfeer en de gezelligheid te proeven die wij aanbieden op Huwelijksfeesten. In overleg met het bruidspaar wordt bepaald of u een kijkje kan komen nemen. Meestal is dat geen probleem. Wij hebben veel opdrachten, waardoor er altijd een mogelijk is om te komen kijken.


Goede muziek, de juiste sfeer, een muziekopbouw volgens uw wensen. De sleutelwoorden voor ieder feest. Met meer dan 26 jaren ervaring willen we ook uw feest tot een succes maken. Gaat u voor een traditioneel feest of een meer moderne uitvoering. In overleg bepalen we samen de uitgangspunten.

Lieverst Sound heeft de dienstverlening zodanig georganiseerd dat u zelf kunt bepalen waar u voorkeur naar uit gaat wat betreft dienstverlening voor elk type feest. In goed overleg met u maken we verder een soort muziekvoorselectie. U kunt hierbij denken aan: de jaren 60, 70, 80, 90, 2000, top-40 muziek, Nederlandtalige muziek, foute disco, Coffeehouse, rock ballads of een mix hiervan. De BRUILOFT DJ zorgt voor ieder wat wils. 

Met een zeer uitgebreide collectie titels kunnen uw gasten voor- en gedurende het feest verzoekjes indienen en kunnen wij het iedereen daardoor naar de zin maken.

 

Momenteel is het een trend om voor een BRUILOFT DJ te kiezen. De DJ kan makkelijk inspelen op ieder genre muziek wat wordt gewenst. Daardoor kan er snel sfeer worden gemaakt en staat de dansvloer snel vol! Heeft u een bepaalde muziekvoorkeur? Staat u er open voor dat uw gasten verzoeknummers mogen aanvragen? Wat u voorkeur dan ook is: een bruiloft DJ draait de muziek volgens uw uitgangspunten waar de feestavond aan mag voldoen.