LIEVERST SOUND ZWOLLE
 
100% dansgarantie volgens uw uitgangspunten!

 Uw Facebook vind-ik-leuk-vakje komt hier.


78 RECENSIES


RECENSIES


BRUILOFT DJ ZWOLLE

Ik verzorg al ruim zevenentwintig jaren de muzikale aanvragen van bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen. Met veel enthousiasme voor mijn diensten zorg ik er als bruiloft dj Zwolle voor dat elk huwelijksfeest een fantastisch feest wordt op basis van jullie uitgangspunten. 

Mijn hobby, beroep en interesses is met name muziek. Mijn passie voor muziek blijft. Ik ben steeds op zoek naar de beste dansmuziek voor een fantastische ervaring voor jullie. Van R&B tot dance, van pop tot Nederlandstalig en van jaren '60 tot hedendaags. In overleg met jullie is eigenlijk alles mogelijk! Voor jullie huwelijksfeest in Zwolle zal ik elk genre aan muziek meenemen om op elk gewenst moment in te spelen op de vraag, zodat ook jullie gasten hun verzoeknummers kunnen aanvragen.

Graag wil ik jullie bruiloft als bruiloft dj Zwolle muzikaal verzorgen! Met mijn trendy DRIVE IN SHOWS en de juiste dansmuziek bied ik dan ook 100% dansgarantie. Kom kijken naar een live optreden om het zelf te ervaren!

Ik maak jullie bruiloft in Zwolle met jullie persoonlijk karakter. Maak snel een afspraak!

Extra informatie voor jullie bruiloft.


  Mijn opdrachtgevers aan het woord

Hallo Fernand
  
Bedankt voor de muziek op onze bruiloft.Het voldeed heel goed aan onze verwachtingen. Van onze gasten kregen we ook alleen maar complimenten over jou en de sfeer die het bracht.
Hoi Fernand,
  
Ik (wij) schaam me rot. Door alle drukte en extra werken na ons huwelijk   hebben wij je nog niet eens bedankt voor de geweldige muzikale avond! Ik had   je 's avonds al wel bedankt, maar wilde het ook nog even zo doen.
Wij hebben genoten en ik hoorde van de gasten dat ze het ook geweldig vonden! Voor ons had de avond nog wel langer mogen duren 😉. Het ging allemaal zo snel voorbij.
  
Dus nogmaals ontzettend bedankt en wie weet tot ziens! Wij onthouden je naam zeker!
  
Groetjes,
Ilse & Michael

Super DJ en goede kwaliteit van muziek en installatie. 
We hebben een geweldige avond gehad en erg genoten.

Andre en Vera

24.06.15 08:48

Michael en Ilse
11.10.14 16:02

Ruben en Melissa de Veen
25.09.14 14:36


MEER RECENSIES
POPULAIRE BRUILOFT DJ FEESTLOCATIES IN ZWOLLE